Säsongsmat
¤J
¤F
¤M
¤A
¤M
¤J
¤J
¤A
¤S
¤O
¤N
¤D


Den här rätten kommer från Pakistan och serveras vanligtvis med ris eller tunnbröd.

Ingredienser

För 4 personer


  1. Värm margarin eller olja i en stor stekpanna eller gryta på medelvärme.
  2. Fräs löken tills den är mjuk.
  3. Rör ner vitlök, ingefära och övriga kryddor och fortsätta att steka ca en minut.
  4. Tillsätt skalade och tärnade kokta potatisar, det kokta blomkålshuvudet delat i buketter, och någon matsked av kokvattnet från potatis eller blomkål.
  5. Täck med lock och småkoka på låg värme tills grönsakerna är mycket mjuka, ca 5 minuter.
  6. Mosa lätt med en gaffel och smaksätt med salt.



Senast uppdaterad 2013-09-27 07:18

Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen