Säsongsmat
¤J
¤F
¤M
¤A
¤M
¤J
¤J
¤A
¤S
¤O
¤N
¤D


Ingredienser

För 4 personer

::2|2]] lagerblad

Total tidsåtgång: 1 timme | Arbetstid: 20 min


  1. Koka upp ca 2 liter vatten med 3 tärningar grönsaksbuljong och 2 lagerblad.
  2. Skala morötter och rödbetor, skär dem i slantar/klyftor och tillsätt.
  3. Grovhacka en fänkål och tillsätt efter ca 15 min.
  4. Koka tills rotsakerna blivit mjuka.
  5. Smaka av med svartpeppar och salt.
  6. Mixa soppan slät.
  7. Servera gärna med rikligt med crème fraîche eller motsvarande vegan-alternativ.



Senast uppdaterad 2012-04-23 21:03

Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen