Säsongsmat
¤J
¤F
¤M
¤A
¤M
¤J
¤J
¤A
¤S
¤O
¤N
¤D


Här kommer en vegansk variant av den världsberömda Waldorfsallden som uppfanns på 1920-talet på lyxhotellet Waldorf-Astoria i New York.

Ingredienser

För 4 personer


Skala och skär rotsellerin i små tärningar. Koka dem några minuter i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och låt dem svalna. Skär även äpplena i små tärningar. Grovhacka nästan alla valnötter. Vispa ihop majonnäsen och grädden och smaksätt med senap, citron, salt och peppar. Blanda ner rotselleri- och äppeltärningarna samt nötterna. Låt detta stå kalt ett tag innan servering. Strimla salladen och bred ut den på ett serveringsfat. Lägg på röran och garnera med några hela valnötter och gärna vindruvor.



Senast uppdaterad 2012-08-30 20:38

Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen