Säsongsmat
Originalfil(1 163 × 1 838 pixlar, filstorlek: 1,06 Mbyte, MIME-typ: image/jpeg)

Den här filen är från Wikimedia Commons och kan användas av andra projekt. Beskrivningen på dess filbeskrivningssida där visas nedan.

Sammanfattning

Beskrivning
English: A page from Kokkonsten, a Swedish cookbook
Svenska: En sida från den svenska kokboken Kokkonsten
Datum
Källa Kokkonsten som vetenskap och konst med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar
Skapare Charles Emil Hagdahl (scanned by Tanzania)

Licensiering

Public domain

Detta verk är också upphovsrättsfritt i länder och områden där upphovsrätten förfaller 70 år eller färre efter upphovsmannens död.


Dialog-warning.svg Du måste även inkludera en tagg för allmän egendom i USA för att indikera varför detta verk är allmän egendom i USA. Observera att i en del länder förfaller upphovsrätten senare än efter 70 år: Mexiko har 100 år, Jamaica har 95 år, Colombia har 80 år, samt Guatemala och Samoa har 75 år. Denna bild kanske inte är allmän egendom i dessa länder, som också inte uppfyller regeln om kortare sikt. I Elfenbenskusten förfaller den allmänna upphovsrätten efter 99 år och Honduras har 75 år, men de uppfyller regeln om kortare sikt.

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande12 april 2010 kl. 06.32Miniatyrbild för versionen från den 12 april 2010 kl. 06.321 163 × 1 838 (1,06 Mbyte)Tanzania{{Information |Description= {{en|A page from Kokkonsten, a Swedish cookbook}}{{sv|En sida från den svenska kokboken Kokkonsten}} |Source=Kokkonsten som vetenskap och konst med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar |Date=1896 |Aut

Metadata

Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen