Säsongsmat

Den här omvandlingstabellen för Blomkålsbuketter används för att automatiskt konvertera värden i innehållsförteckningarna till recept på Säsongsmat.nu. Måtten är ungefärliga – särskilt styckemåtten.

Antal
blomkålsbuketter
Vikt
(kilo)
Volym
(liter)
Längd
(m)
1 0.025

Fler mått

Notera att definitionen av en del mått ofta varierat genom historien, och inte sällan mellan regioner. För historiska mått anges här de definitioner som senast användes i någon större omfattning, och som kan tänkas dyka upp i gamla recept från 1700- och 1800-talet.

Antal
1 pkt, paket, bit, bitar, stk, st, st., stk., hela, person, portion, personer, portioner, tallrikar, tallrik, längd, längder, klyfta, klyftor, medelstor, medelstora, normalstor, normalstora, blomkålsbukett, blomkålsbuketter
0.0069444444444444 gross
0.083333333333333 dussin
0.5 par
0.8 stor, stort, stora, större, rejäla
1.2 liten, litet, små, mindre
2 halv, halva, ½
3 tredjedels, ⅓
4 fjärdedels, kvarts, ¼
Vikt
0,025 kilo, kilogram, kg, kg., 兛, 瓩, ㌕, ㎏
0,25 Hg, hekto, hektogram, hg, hg., ㋌
25 gram, g, g., gr, gr., ㌘
2,755778275E-5 amerikanskt ton, amerikanska ton, short ton
25000 milligram,mg,miligram,㎎, mg.
2,5E-5 ton, t.
0,0551155655 pund, lb, lb., lbm, pound, Imperial Standard Pound, ℔, lbm, internationellt pund, internationlla pund
0,0551155655 pound, pounds, amerikanska pund, amerikanskt pund Pund syftar nog oftast på internationellt pund.
0,05881301225 skålpund, svenska skålpund, skålp., skålp, sklp ℔, lb etc har använts om svenska skålpund, men dyker de upp i ett recept i dag syftar de nog snarast på pund.
0,05019072475 norska skålpund
0,053078556275 gamla danska skålpund, äldre danska skålpund, ä. danska skålpund
0,05 danska skålpund
6,66675 匁, monme 3,75 gram
0,0066675 貫, kan

Teknisk data

Sidor som använder egenskapen "Mängd/Blomkålsbuketter"

Visar 1 sida som använder den här egenskapen.

Visa (föregående 25 | nästa 25) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

M
Moghrabiahsallad med tzay och sparris +200 gram
8 blomkålsbuketter
  +
Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen