Säsongsmat
¤J
¤F
¤M
¤A
¤M
¤J
¤J
¤A
¤S
¤O
¤N
¤D
Våffelhjärtan. Foto: Gabriella Terneborg
Våffelhjärtan. Foto: Gabriella Terneborg


Trettiotvå hjärtan som passar bra till buffén eller som förrätt.

Rashers är ett vegetariskt skivat pålägg som påminner om bacon.

Ingredienser

För 32 hjärtan


Gör först våfflorna. Smält margarinet i en kastrull. Vispa ihop samtliga ingredienser i en skål. Grädda våfflorna i våffeljärn, beräkna ca 1 dl smet per våffla.

Mixa osten, oljan, basilikablad, citronskal och salt med en stavmixer. Klipp eller skär rashersskivorna i mindre bitar. Klipp våfflorna i hjärtbitar och lägg en klick ost på varje hjärta, toppa med en rasherbit och ett extra blad basilika.



Senast uppdaterad 2012-08-31 07:02

Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen