Säsongsmat
¤J
¤F
¤M
¤A
¤M
¤J
¤J
¤A
¤S
¤O
¤N
¤D

Palsternackspuré
Kategorier:

Tillbehör v

Fler recept med:


Puré på palsternacka är ett lyxigt tillbehör till alla möjliga rätter. Vill man kan man ersätta en del av palsternackan med potatis.

Ingredienser

För 4 personer



  1. Skala palsternackan och dela den i mindre bitar
  2. Lägg palsternackan i en kastrull och slå över mjölken
  3. Låt koka under lock i omkring 15 minuter
  4. Mixa palsternackan och den mjölk som är kvar i kastrullen med mixerstav, eller med elvisp. Späd med lite vispgrädde tills då får en lagom konsistens.
  5. Smaka av med salt och peppar



Senast uppdaterad 2012-08-23 17:47

Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen